Djinn Chakra Collection

Hematite - Carma Silver and Leather Bracelet

De Wortelchakra heeft te maken met fysiek er zijn, en je thuisvoelen in situaties. Als deze open is, voel je je geaard, stabiel en veilig. Je voelt je aanwezig in het hier en nu, en verbonden met je fysieke lichaam. Je hebt het gevoel voldoende territorium te hebben.

129,00 €

89,00 €

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Carnelian - Carma Silver and Leather Bracelet

Carnool werkt aardend, activerend en vitaliserend. De steen werkt opbeurend en motiverend en geeft zelfvertrouwen en heeft hierdoor een positief effect op depressies, apathie en verwarring. Het maakt standvastig, behulpzaam, idealistisch, trekt succes aan en bevordert het vermogen om problemen snel en pragmatisch op te lossen. 

 

 

 

129,00 €

89,00 €

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Peridot - Carma Silver and Leather Bracelet

Citrien is een zonnige en verwarmende steen. De steen bevordert zelfvertrouwen, zelfrespect, individualiteit, extraversie en stimuleert zelfverwezenlijking. Het geeft energie, levensvreugde en moed en helpt zo depressies, angsten en fobieën en zelfdestructief gedrag te overwinnen. Citrien trekt geluk, voorspoed, succes, rijkdom en overvloed aan en stimuleert de drager om dit met anderen te delen. De steen maakt creatief en bevordert zelfexpressie en helpt om conflicten binnen een groep op te lossen. 

129,00 €

89,00 €

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Pink Agathe - Carma Silver and Leather Bracelet

Pink Agate is bij uitstek de steen van het hart en de liefde. Het hartchakra staat voor liefde, liefde voor jezelf en liefde voor je omgeving. Er wordt vaak gezegd dat je eerst van jezelf moet houden voordat je van anderen kunt houden. Maar je moet ook van anderen kunnen houden voordat je van jezelf kunt houden. Uitgaande van geven en nemen. Of beter gezegd: geven en ontvangen!

 

 

129,00 €

89,00 €

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Turquoise - Carma Silver and Leather Bracelet

Turkoois is een sterk geneeskrachtige, zuiverende en beschermende steen. Het  brengt evenwicht: turkoois kan kalmerend werken en voor innerlijke rust zorgen maar werkt ook vitaliserend bij uitputting. Het heeft een positieve werking op depressie, stemmingswisselingen, apathie en paniekaanvallen. Turkoois werkt inzichtgevend en laat zien dat je verantwoordelijk bent voor je eigen geluk en gaat hierdoor een slachtofferhouding en zelfdestructief gedrag tegen. Het bevordert creativiteit bij het oplossen van problemen, empathie en (romantische) liefde. Turkoois beschermt tegen negatieve energie, werkt zuiverend en brengt de chakra’s in balans.

 

129,00 €

89,00 €

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Sodalite - Carma Silver and Leather Bracelet

Sodaliet geeft je inzicht in jezelf en helpt je trouw zijn aan jezelf. Het bevordert zelfacceptatie, zelfrespect en zelfvertrouwen. Het helpt beperkende denk- en gedragspatronen doorbreken zoals zelfverdediging mechanismen, angsten en fobieën. Het bevordert vrijheidsdrang, idealisme, waarheid en het uiten van je mening en gevoelens. Sodaliet versterkt logica, rationeel denken en objectiviteit en verenigt dit met de intuïtie.

129,00 €

89,00 €

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Amethyst - Carma Silver and Leather Bracelet

Amethist heeft een beschermende en zuiverende werking. De steen bevordert zelfinzicht en helpt je om eerlijk te zijn naar jezelf toe. Het helpt je bijvoorbeeld ook om verslavingen te onderkennen en aan te pakken. Daarnaast geeft de steen ook inzicht in emotionele processen waardoor bepaalde (pijnlijke) ervaringen verwerkt kunnen worden en ook vermijdend gedrag op dit vlak veranderd kan worden. Omdat het de bovenste chakra’s stimuleert, kan het de intuïtie, spirituele groei en inzichten bevorderen, zeker voor mensen die aan het begin staan van hun spirituele pad. Amethist heeft ook een reinigende werking op het lichaam en een positieve invloed op het zenuwstelsel, hoofdpijn en migraine en nachtmerries en andere slaapproblemen.

129,00 €

89,00 €

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Contact


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Info


info@palmierbelgium.be